Home

U bevindt zich in: Home

25 jaar Nissei in Nederland

Welkom bij Win Equipment

Leverancier van Nissei Softijsmachines

Een technisch hoogstaande, mooi vormgegeven softijsmachine is een aanwinst voor uw zaak. U maakt uw klanten blij als u, naast uw huidige assortiment, ook softijs, milkshakes en/of het populaire frozen yoghurt aanbiedt. In bakjes, bekers of hoorntjes en met feestelijke toevoegingen, zien deze traktaties er aantrekkelijk uit en zullen zij uw omzet ten goede komen.

Win Equipment ontwikkelt en bouwt al 25 jaar innovatieve en betrouwbare NISSEI softijsmachines. Wij doen alles zelf, van het ontwerp op de tekentafel tot het installeren en het onderhouden van uw machine.

Al onze medewerkers zijn geselecteerd op affiniteit met klanten en machines. Deze servicegerichte mensen treft u aan bij de receptie, op de montageafdeling, in het magazijn en als servicemonteur. U bent dan ook van harte welkom om langs te komen. U kunt onze werkplaats en showroom bekijken. Gewoon ter oriëntatie of uit nieuwsgierigheid. U wordt gastvrij onthaald door onze medewerkers.

 

 

Contact opnemen? Extra informatie? Meer Weten?

Wij staan u graag te woord !
Algemeen: 033 - 299 22 55 | Service: 033 - 299 22 66 | Sales: 033 - 299 22 60

Onze producten:

SoftijsmachinesSoftijs - Milkshakemachines


8 Handige tips

FROZEN YOGHURT

DE NIEUWSTE TREND

NA9420 G & NA9328 G

Zoals u van Nissei gewend bent, haken wij in op de nieuwste trends in de ijswereld. Hiervoor hebben wij een nieuwe lijn Frozen Yoghurt machines ontwikkeld. Machines zoals u van Nissei gewend bent, met topkwaliteit en een zeer ruime capaciteit,...
Profiteer van de Trend

Compact & Multifunctioneel

NA 9328 PROF COMBI

De allerkleinste combi machine

Een Nissei NA 9328 tafelmodel ijs- en milkshakemachine is uniek in zijn soort, een kleiner en zuiniger model dan dit is nooit ontwikkeld! Ideaal voor de ondernemer die weinig ruimte of een kleiner budget heeft.
Ideaal voor softijs en 4 smaken milkshake.