Home

U bevindt zich in: Home

25 jaar Nissei in Nederland

Welkom bij Win Equipment

Leverancier van Nissei Softijsmachines

Graag wil ik ons bedrijf aan u voorstellen, wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan. Ons bedrijf ontwikkelt en bouwt al 25 jaar NISSEI softijsmachines in Nederland & Japan en levert deze aan eindgebruikers in Nederland en aan dealers door geheel Europa. Een snel groeiend marktaandeel zorgt voor innovatie, ontwikkeling en biedt continuïteit en service, zaken die altijd ten goede zullen komen aan onze klanten. De technisch hoogstaande softijsmachines van Nissei zijn ontwikkeld met uw winst in gedachten.

Win Equipment bouwt de machines als halffabricaat in Japan en deze worden in Nederland door ons afgebouwd tot innovatieve en betrouwbare machines. Door deze werkwijze wordt elke machine voorzien van de nieuwste technieken en worden bestaande procedures telkens gecheckt en up-to-date gebracht. Daarom werken wij met medewerkers, die geselecteerd zijn op affiniteit met klanten en machines. Deze service gerichte mensen vindt u aan de receptie, op de montage-afdeling, in het magazijn en natuurlijk langs de weg als monteur. U bent altijd welkom. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons bedrijf, onze werkplaats en onze showroom te komen bezichtigen. Of u zich nu wilt oriënteren op de mogelijkheden van onze softijsmachines of gewoon eens kennis wilt maken, u kunt altijd rekenen op een gastvrij onthaal door één van de medewerkers van Win Equipment.

Rob Cramer, Algemeen Directeur

 

 

Contact opnemen? Extra informatie? Meer Weten?

Wij staan u graag te woord !
Algemeen: 033 - 299 22 55 | Service: 033 - 299 22 66 | Sales: 033 - 299 22 60

Onze producten:

SoftijsmachinesSoftijs - Milkshakemachines


25 jaar Nissei

Radar

Tros Radar

Een warme douche voor Win Equipment

Dat de Service van Win Equipment onovertroffen is, kunnen wij u wel vertellen, maar beter is het als een onafhankelijk iemand dat voor u doet. Van IJssalon Frissels uit Hattem kregen wij een warme douche voor onze uitstekende service aangeboden.
Bekijk het filmpje van Tros Radar.

FROZEN YOGHURT

DE NIEUWSTE TREND

NA9420 G & NA9328 G

Zoals u van Nissei gewend bent, haken wij in op de nieuwste trends in de ijswereld. Hiervoor hebben wij een nieuwe lijn Frozen Yoghurt machines ontwikkeld. Machines zoals u van Nissei gewend bent, met topkwaliteit en een zeer ruime capaciteit,...
Profiteer van de Trend

Compact & Multifunctioneel

NA 9328 PROF COMBI

De allerkleinste combi machine

Een Nissei NA 9328 tafelmodel ijs- en milkshakemachine is uniek in zijn soort, een kleiner en zuiniger model dan dit is nooit ontwikkeld! Ideaal voor de ondernemer die weinig ruimte of een kleiner budget heeft.
Ideaal voor softijs en 4 smaken milkshake.